Balkonbeglazing

 

Bereken uw prijs

Schuifwanden

De dikke (tot wel 10mm dikte) glazen schuifwanden beschermen u niet alleen tegen wind en regen maar zorgen ook nog eens voor extra veiligheid op het balkon. Met optioneel verkrijgbare grepen en sloten kunt u uw glazen schuifwand naar elke gewenste situatie aanpassen.

Doordat de glazen schuifwanden nagenoeg profielloos kunnen worden geleverd houdt u blijvend uw uitzicht zonder dat u aan comfort hoeft in te boeten. Met de optioneel verkrijgbare hoekprofielen kunt u zelfs zonder zichtbare onderbreking een hoek van 90° creëren.

Ik wil meer weten

Concepten voor nieuwbouw en renovatie

Inspiratie

Meer voordelen balkonbeglazing

Balkonbeglazing kent vele voordelen en is daarom een uitstekende manier om uw balkon een extra dimensie te geven.

Wij leggen u graag uit waarom.

Offerte aanvragen

Energiebesparend

Door toepassing van Balkonbeglazing komt de koude buitenlucht niet meer rechstreeks in aanraking met de gevel. Hierdoor wordt het warmteverlies gereduceerd waardoor u energie bespaart.

Langer buiten genieten

Doordat Balkonbeglazing beschermt tegen weersinvloeden zoals kou, sneeuw en regen geniet u nog langer van uw balkon. Hierdoor kunt in elk jaargetijde gebruik maken van uw balkon zonder afhankelijk te zijn van het weer.

Extra leefruimte

Ook wanneer het buiten minder weer is kunt u gebruik maken van uw balkon. Met Balkonbeglazing wordt de ruimte van uw balkon veel vaker benut en creëert u dus een extra leefruimte.

Meer veiligheid

Heeft u kleine kinderen of huisdieren die loslopen dan bestaat het gevaar dat zij tussen de spijlen door glippen. Met Balkonbeglazing sluit u de buitenruimte af en is het niet meer mogelijk om van het balkon af te vallen.

Volledig windvrij balkon

Met Balkonbeglazing sluit u uw balkon windvrij af waardoor u geen last meer heeft van tocht en kou. Mocht u behoefte hebben aan wat verkoeling dan schuift u de panelen op eenwvoudige wijze weer aan de kant.

Onderhoudsvrij

Door gebruik te maken van aluminium profielen en dubbelgelagerde wielstellen is Balkonbeglazing nagenoeg onderhoudsvrij. Bijkomend voordeel is dat de buitenzijden van het glas eenvoudig van binnenuit zijn schoon te maken.

Geluidsreducerend

Niet alleen wind, regen en kou worden buitengehouden maar ook het geluid wordt gereduceerd. Door toepassing van Balkonbeglazing kunt u het geluid van buitenaf tot wel 17dB reduceren.

Flexibel

De panelen zijn eenvoudig open en dicht te schuiven en zelfs volledig weg te draaien. Dat is het grote voordeel van Balkonbeglazing waardoor u in elk jaargetijde kunt genieten van deze buitenruimte
Home Service Over ons Contact

De Noord 31

6001 DA
Weert

info@raampanelen.nl
+31 495 769056