Terrasbeglazing

 

Bereken uw prijs

Vouwwanden en harmonicadeuren

Vervang uw bestaande kozijnen of schuifpui met onze moderne aluminium vouwwanden en harmonicadeuren.

De slanke aluminium constructie van deze vouwwanden is voorzien van veiligheidsglas waardoor het zicht naar buiten zo min mogelijk beperkt wordt zonder dat de veiligheid voor u en uw gezin in gevaar komt.

Doordat de vouwwand volledig is te openen creëert u een geheel open verbinding tussen binnen en buiten waardoor het woongenot wordt verhoogd en het buitengvoel nog sterker aanwezig is.

De aluminium vouwanden worden op maat geleverd en ook geïnstalleerd door Raampanelen.nl.

Ik wil meer weten

Veel daglicht en gevoel van vrijheid

Inspiratie

Voordelen terrasbeglazing

Met onze vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.

Offerte aanvragen

Energiebesparend

Onze geïsoleerde glazen vouwwanden worden geleverd met hoogwaardige beglazing en geïsoleerde aluminium profielen. Met name in de renovatiemarkt zorgt dit voor een enorme energiebesparing ten opzichte van de bestaande situatie.

Op maat gemaakte

Al onze glazen vouwwanden worden op lokatie ingemeten en op maat geleverd. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat uw glazen vouwwand is aangepast aan uw persoonlijke wensen en ook altijd binnen de door u gewenste woonsituatie past.

Extra leefruimte

Doordat onze glazen vouwwanden over de gehel breedte geopend kunnen wordt de woon- en leefruimte naar buiten vergroot. Dit geeft het begrip “Open Wonen” een geheel nieuwe dimensie.

Bedieningsgemak

De vouwdelen van de glazen vouwwanden kunnen op velerlei manieren eenvoudig geopend worden. U kunt de vouwdelen licht en geruisloos eenvoudig naar links of naar rechts, naar binnen of naar buiten verplaatsen.

Meer veiligheid

De glazen vouwwanden van Raampanelen.nl worden standaard uitgerust met een geïntegreerde meerpuntssluiting waardoor een hoge inbraakwerendheid gegarandeerd wordt.

Flexibele glazen

Glazen vouwwanden vormen de verbinding tussen de woning en de tuin. Door de aangename transparantie en de vloeiende overgangen van binnen naar buiten worden zowel het wooncomfort als de woonruimte vergroot.

Gebruiksvriendelijk

Onze glazen vouwwanden zijn verkrijgbaar met een verzonken vlakke vloerrail. Hierdoor zijn deze uitermate geschikt om toe te passen bij het obstakelvrij wonen volgens DIN 18025.

Maximale openheid naar buiten

Ook als de glazen vouwwand gesloten is houdt u veel daglicht en een weids uitzicht op de tuin en de omgeving. Dit zorgt voor een blijvend gevoel van vrijheid.

Home     Service     Over ons     Contact

De Noord 31
6001 DA
Weert

info@raampanelen.nl

+31 495 769056