De comfortabele oplossing

Onze glazen schuifwanden en schuif-/draaiwanden zijn nagenoeg volledig opgebouwd uit veiligheidsglas waardoor het zicht naar de tuin niet wordt belemmerd. Hierdoor bent u beschermd tegen weersinvloeden zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het tuincontact en het gevoel van buitenleven zoveel mogelijk behouden blijft.

De glazen schuifwanden van Raampanelen.nl worden nagenoeg allemaal op maat geleverd en zijn verkrijgbaar tot een maximale hoogte van 300cm. Tevens kunnen we glazen schuifwanden met een schuine bovenzijde leveren om ook de zijkant van uw overkapping volledig af te sluiten. Hierdoor kunnen we voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing leveren.

De voordelen van verandabeglazing

Ook in het najaar en in de winter kunt u van uw glazen schuifwanden genieten aangezien u met glazen schuifwanden eenvoudig een transparante tuinkamer kunt creeren.

Indien er dan ook nog een terrasverwarmer of heater geplaatst zou worden beschikt u met onze glaswanden over een comfortabele buitenkamer waarin u het hele jaar door kunt vertoeven.

Offerte aanvragen

Energiebesparend

Doordat de koude buitenlucht niet meer rechtstreeks in aanraking komt met uw gevel wordt het warmte-verlies gereduceerd. Naast toevoeging van extra leefruimte zorgt Verandabeglazing er dus ook nog eens voor dat u energie bespaart.

Extra woonruimte

U zult merken dat u veel meer gebruik kunt maken van uw veranda of overkapping ook wanneer het weer buiten minder is. Met Verandabeglazing creëert u een extra leefruimte waardoor het wooncomfort verhoogd wordt.

Volledig windvrij terras

In de zomer schuift u de Verandabeglazing open waneer u behoefte heeft aan wat extra verkoeling. Wanneer het afkoelt of u last krijgt van tocht schuift u de glaspanelen dicht en creëert u op eenvoudige wijze een windvrij terras.

Flexibel

Het grote voordeel van Verandabeglazing is dat u in elk jaargetijde kunt genieten van uw veranda of overkapping. De glaspanelen zijn eenvoudig open en dicht te schuiven en in het geval van schuif/ draaiwanden zelfs volledig weg te draaien.

Geluidsreducerend

Door toepassing van Verandabeglazing kunt u het geluid van buitenaf tot wel 17dB reduceren. Dus niet alleen wind, regen en kou worden tegengehouden maar ook het geluid van buiten wordt gereduceerd.

Langer Buiten Genieten

Met Verandabeglazing kunt u in elk jaargetijde gebruik maken van uw veranda of overkapping. U wordt beschermt tegen weersinvloeden zoals kou, sneeuw en regen waardoor u nog langer buiten kunt genieten.
Home Service Over ons Contact
De Noord 31 6001 DA Weert
info@raampanelen.nl
+31 495 769056